Obvestilo staršem o delu vrtca v času poletnih počitnic

Datum: 29. 6. 2020

Spoštovani starši!

Letošnje leto je prav posebno. Poleg vsega nam je prineslo tudi precejšen izziv glede organizacije dela v vrtcu. Delo v poletnih mesecih smo skušali organizirati tako, da bo čim bolj sproščujoče in brezskrbno, kot se pač za počitnice spodobi. Trudili smo se, da smo organizacijo načrtovali tako, da bo poskrbljeno za varnost otrok, zaposlenih ter tudi vas, staršev.

Če želimo, da naši zaposleni odidejo na zaslužen oddih ter smo hkrati upoštevali tudi vaše želje in potrebe, smo oddelke prisiljeni združevati. Kam je razporejen vaš otrok, vas bodo obveščale strokovne delavke v oddelku. Varnostni in preventivni ukrepi, ki so bili predpisani ob postopnem odpiranju vrtcev še vedno veljajo. Ne pozabite:

  • ob vstopu v vrtec razkužujete roke;
  • ob vstopu v vrtec je obvezna uporaba zaščitne maske za odrasle;
  • v vrtec naj z otrokom prihaja le ena oseba;
  • upoštevajte razdaljo 1,5m;
  • otroci naj od doma NE PRINAŠAJO igrač in knjig;
  • do konca šolskega leta bo komunikacija z vzgojiteljico o počutju in bivanju otroka v vrtcu potekalapo telefonu ali preko e-pošte;
  • https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/vrtci_s_prilogami.pdf

Če se vračate v Slovenijo iz držav, ki nimajo ugodne epidemiološke slike, ali pa se bo to zgodilo v času vašega bivanja v tujini in vam NIJZ z odločbo odredi karanteno, velja to tudi za otroka, zato ga ne pripeljite v vrtec, dokler se čas karantene ne izteče. V primeru neupoštevanja karantene smo o tem dolžni obvestiti pristojne organe.

Želimo se vam zahvaliti za razumevanje in strpnost ter se hkrati veselimo sodelovanja z vami tudi naprej.

Želimo vam mirne, včasih nagajive, aktivne pa vendar sproščujoče počitnice.

Ravnateljica Vrtca Ciciban Sevnica s sodelavci.

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost