MARJETICE, ŽELVICE IN LEVČKI V NOVEM VRTCU

Mesec september, ko se prične novo šolsko leto, je bil za nas še posebej poln pričakovanj. Čakali smo dan, ko bomo vstopili v nov vrtec, v nove prostore enote Panorama v Boštanju. Seveda smo si v mesecu septembru vsak dan popestrili s mnogimi dejavnostmi, a zadnji teden je bil za vse nas še bolj poseben. Naše aktivnosti smo povezovali s skrbnim shranjevanjem igrač v škatle, kot tudi opremo ter pripomočke.

Prvi dan v mesecu oktobru so se za nas odprla vrata v svetle, nove in velike prostore novega vrtca. S čudovitim razgledom, novimi kotički, toplimi barvami ter z občutkom domačnosti. Tako mali kot veliki smo z navdušenjem poskrbeli za pripravo prostorov za igro, razgibavanje ter zapolnili police  naših igralnic z igračami. 

V vrtcu Panorama imamo tudi na voljo  veliko teraso, športno telovadnico v spodnjih prostorih ter prostor za razgibavanje v zgornjih prostorih, z veliko svetlobe. Ob vsem tem so v hiši še prostorne garderobe, kuhinja, zbornica.

V novih prostorih se počutimo lepo, umirjeno, razigrano. Narava okoli nas z razgledom na mesto Sevnica, kot tudi sončni vzhodi pa nam dajejo še dodatno energijo za preživljanje nadaljnjih krasnih ter igrivih dni v novem vrtcu Panorama.

Razigrani in igrivi Levčki s Petro in Amro, Želvice z Nežo in Anjo ter Marjetice z Matejo, Barbi in Tatjano. 

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost